Hva skjedde?

Jeg vet det er flere som lurte på hvorfor jeg sluttet å blogge helt ut av det blå og hvorfor jeg begynte igjen akkurat nå. Så jeg tenkte å skrive litt om hvorfor jeg begynte igjen nå og heller spare et annet innlegg til hvorfor jeg sluttet og har hatt en så lang pause. 

Jeg har tenkt en stund på det å begynne å blogge igjen men det har liksom aldri føltes som et rett tidspunkt. Det er mye som har skjedd i livet mitt i det siste og jeg har liksom ikke turt å ta det steget. Det å blogge er jo ikke bare bare, selv om flere tror det.. Man føler automatisk et slags press om å poste hver dag og finne på ting å skrive om. Jeg har ikke hatt lyst til å føle på det presset og har liksom ikke våre klar for det. Jeg har rett og slett våre redd for å havne på samme sted som jeg var før med bloggen, at jeg skrev nesten på tvang mer enn at jeg hadde lyst, bloggen tok liksom over mye av hverdagen min og jeg var rett og slett ulykkelig. På en annen side har jeg også følt at jeg har veldig lyst til å skrive fra meg om enkelte ting eller bare lyst å dele ting i livet mitt fordi i utgangspunktet er jeg veldig glad i å skrive og dele meningene mine. Jeg vet det hadde gått an å skrive et innlegg her og der, men jeg personlig hater blogger der man ikke vet når bloggeren gidd å oppdatere og derfor har jeg bare ender opp med å ikke poste noen ting. 

Det at jeg skrev det første innlegget igjen i går og om akkurat det temaet var nok det lille pushet jeg trengte for å starte igjen siden det var et tema som engasjerte meg og jeg i over en lengre periode har hatt lyst til å begynne. Det var faktisk vanskeligere å la være å skrive noe som helst når det liksom lå inn i meg. 

Fremover kommer jeg nok til å skrive fordi jeg vil og heller skrive rett frem uten å gå tilbake å konstant rette på det jeg har skrevet eller føle et press om å finne på innlegg.

Signatur

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits