Pupper & Likestilling

Jeg må bare kommentere det hele med likestilling og pupper. Jeg syns det er helt SYKT at folk har dratt det så langt som å legge ut bilder av puppene sine?? Spesielt de med store offentlige blogger, altså jeg vet ikke hvor man skal starte en gang for å si hvor feil det blir. Altså jeg er all in for likestilling, men det finnes liksom grense syns nå hvertfall jeg. Selv om det skal være likestilling mellom  en mann og kvinne så er ikke vi kvinner menn, vi ble født med pupper og jente tiss. Det er en grunn til hvorfor gutter syns pupper er sexy på JENTER - fordi det er en seksualisert kroppsdel. Vi jenter bør heller være stolte av puppene våres og stolte av at de gjør oss annerledes og kvinnelig, ikke prøve å gjøre det en OK greie å gå rundt i bar overkropp som menn. Det tar jo bort En del av seksualiteten DIN når halve verden har sett puppene dine? Vi har virkelig ikke kommet så langt at pupper ikke lenger er En seksuell del av kroppen, og takk Gud for det. 

Hva er neste liksom, legge ut bilder av kjønnsorgan bare for å vise likestilling mellom en gutte tiss Og jentetiss bare fordi man går naken rundt hjemme? Lurer på om de syns det er like greit å se de samme bildene om 20 år når de har barn og familie. Det er vel en grunn til at stort sett alle naken modeller og folk i En bransje der de viser seg naken angrer senere. Tenk deg å sitte på trikken med en gjeng 14 åringer som alle kan si å ha sett puppene Dine, eller at kjæresten din må leve med at hele Norge kan ha nytelsen av å se deg toppløs i sofaen..

(Nei, dette innlegget er ikke rettet mer mot noen spesiell person enn noen andre)

Signatur

6 kommentarer Skjul

Ann

12.09.2017 kl.21:05

Er så enig med deg☺
Teele Taresaar

13.09.2017 kl.12:04

Ann: ??
Veronika Nord

13.09.2017 kl.11:25

Er så enig <3
Teele Taresaar

13.09.2017 kl.12:04

Veronika Nord: ??

13.09.2017 kl.16:58

Enig! Er nesten så jeg føler enkelte bruker "likestilling" som en unnskyldning for å vise frem puppene sine, men at den egentlige grunnen kanskje er noe annet som feks mer klikk og pr
Teele Taresaar

15.09.2017 kl.18:06

Anonym: word ????

Skriv en ny kommentar

hits