Innlegg jeg aldri postet.

//Inneholder Spons

Herregud så deilig det føles å våkne uten å være sliten eller fyllesyk! Jeg føler jeg har så sykt mye energi i dag og vil egentlig bare komme meg ut døren så fort som mulig. Nå som jeg var usosial og for meg selv i en hel kveld føler jeg meg meget klar til å være med venner igjen og gjøre alt annet enn å være hjemme! Det er så sykt rart, men av en eller annen grunn drømte jeg i natt om mange ulike temaer til blogg innlegg og på et tidspunkt i natt våknet jeg og hadde bare et sykt trang til å skrive fra meg, sånn typ kl 4 på natta. Jeg har så klart lest gjennom innlegget i dag på nytt og er veldig usikker på om jeg skal poste det eller ikke ettersom mange hadde helt sikkert blitt sure, hmm.. Jeg har faktisk sånn typ 15 innlegg bare lagret i arkivet som jeg har skrevet i øyeblikk der jeg har våre sint eller lei meg eller bare ekstremt engasjert, men jeg vet ikke.. Har ikke helt turt å poste noe av det, men hvem vet, kanskje en dag :)?

 

I går var jeg forresten å klipte Kiki hos Duke & Dutchess Hun ble så sinnsykt nydelig, dere som følger meg på snap har kanskje allerede sett hvor fin hun ble? (teeeaa) Altså hun ser jo ut som en helt annen hund i forhold til før! Eller kanskje det er bare jeg som synes det siden jeg sitter å forguder henne hver dag, haha? Nei, men helt seriøst, se på det her søte vesenet her da ♡For timebestilling finner dere Duke&Dutchess HER eller; 90609131

Signatur

Én kommentar Skjul

Silje

21.05.2017 kl.10:32

Føler du egentlig at du fikk noe som helst bra ut av å være med på paradise? Virker som en del av deltakerne som var med i samme uker som deg er en del sammen. Noen mer enn andre. Men ser liksom aldri deg med noen bortsett fra når dere er ''leid'' inn på steder.

Hva er ditt forhold til deltakerne i dag?

Skriv en ny kommentar

hits