Bilder fra 17 mai

Akkurat nå sitter jeg som vanlig på Espresso house og blogger for dere! Det er helt utrolig, men jeg er faktisk fortsatt sliten etter 17 mai. Jeg sov stort sett hele dagen i går bortsett fra da jeg hentet pizza på Peppes. Som dere skjønner hadde jeg en veldig produktiv og sunn dag, not! Jeg har sett så mye bilder fra 17 mai og det såg virkelig ut som at hele Norge koste seg i hjel! Jeg startet dagen tidlig med champagne frokost før vi dro videre til Solli og Lawo! Det var så bra stemning i sentrum og alle stedene var stapp fulle! 

Siden jeg som sagt ikke gjorde en dritt i går våknet jeg kjempe tidlig helt i panikk fordi det er så mye jeg må få gjort før helgen! Jeg har akkurat blitt ferdig på Beauty house der vi fikset brynene mine og filmet litt i tillegg til at jeg fekk med meg litt produkter hjem som jeg gleder meg til å teste! Nå må jeg egentlig bare løpe igjen fordi Kiki skal nemlig klippe seg. Jeg legger ved litt bilder fra 17 mai så blogges vi etterpå! ♡ Signatur

2 kommentarer Skjul

frustrertpappa

19.05.2017 kl.15:39

Happy grunnlovsdag! Må bare innrømme at jeg tror du kommer til å kjenne at ordet "sliten" får en ganske annen dimensjon, om du en gang skal begynne å feire høytidsdager med småbarn...! :D Med full gass fra kl 06 og tre småtroll som skal stases opp og ikke søle på klærne, er man omtrent utslitt før man er ferdig med frokost.. hehe!

Beklager lite empati fra en sliten 3-barnsfar, men flott blogg du har, og god helg =)

19.05.2017 kl.20:11

Tele og kris dere 2<3 æ såg dåkkar på sirkus;D

Skriv en ny kommentar

hits