Forholdet mitt til Petter

Jeg har den siste tiden fått mye spørsmål ang. forholdet mitt til Petter. Jeg kan jo starte med å si at jeg ikke hater Petter slik som flere av dere tenker, men vi har jo ikke kommet så alt for godt overens inne på hotellet som dere vet. Meg og Petter er bare to veldig ulike personer. Jeg har sett på Petter som en liten gutt som går folk på nervene med å være barnslig, mens Petter nok ser på meg som en kjedelig bortskjemt, prippen prinsesse. Dette var også grunnen til at meg og petter kranglet inne på hotellet stort sett hele tiden. Alle mennesker er ulike og meg og Petter er bare i to veldig ulike stadier i livet og har helt ulike interesser og tankegang. Hver gang meg og Petter møtes gir vi hverandre en klem og er høflige, så klart er det ikke slik at jeg på død og liv ikke klarer å være i samme rom som han. Jeg tror bare det var veldig uheldig av meg å velge Petter som William inne på PH fordi da hadde vi ingen valg annet enn å måtte dele rom og være sammen hele tiden. Hadde ikke vi måttet det så hadde vi kanskje bare styrt unna hverandre og aldri hatt den situasjonen der ingen av oss orket mer. Jeg er ikke sur på Petter for de tingene han har sagt om meg, og jeg regner med at han ikke er det på meg heller, men våres personligheter er bare for ulike til at vi frivillig ønsker å omgåes. 


 

Det at Petter sitter på Jodel og skriver ting om meg er en helt annen sak. Jeg personlig syns det er så unødvendig å gå å uttale seg offentlig om ting som ingen egentlig har noe med. Det er mange tusen mennesker som sitter der ute og leser de tingene man går ut med og da føler at de har en rett til å dømme på grunnlag av det som blir skrevet. Det er det samme som om hvis jeg skulle skrevet på bloggen at Petter er 12 år i hue og ikke får seg noe annet enn 98 jenter bak i en russebuss og fått drit mye likes på innlegget. Jeg regner med det ikke er ok for Petter akkurat som det ikke er ok for meg å lese ting som han poster/sier.

Signatur

7 kommentarer Skjul

18.05.2017 kl.21:28

Det er jo bare slik at en ikke klikker helt med alle, men visste ikke at han har skrevet ting om deg på jodel?! Hva slags ting er det?

18.05.2017 kl.21:56

Hvorfor slettet du kommentarer? Srsly

18.05.2017 kl.22:53

Nå burde du vel angre på at du sendte ut Sofie og ikke lunde nå som Isabell er tilbake? :/ ikke greit av Petter og synke så lavt, ta ting på privaten ikke offentlig når man er en offentlig person
Anonym

19.05.2017 kl.01:16

Hva har Petter skrevet på jodel?
M,comment-116578544

19.05.2017 kl.09:09

Anonym: hva tror du når folk kommenterer så dumt å barnslig så er ikke det så rart
comment-116578856

19.05.2017 kl.09:12

Anonym: hvorfor skulle ho det Sofie er ei søt jente men ho tar hele hotellet så riktig av ho å sende ho hjem

20.05.2017 kl.11:55

Ref. siste avsnitt:

Du møter deg selv i døren der....du gjør jo akkurat det samme selv.

Bare du skriver det på bloggen og på en søkt måte.

Skriv en ny kommentar

hits