Jeg sente hjem Sofie

Hva synes dere om episoden i går? Jeg tenkte jeg bare skulle forklare litt hvorfor jeg ønsket å ha Sofie ut i utgangspunktet, for nei det var ikke KUN fordi alle andre sa at det var det jeg skulle gjøre.. Det var flertallet som ville ha ut Sofie ja, men jeg sente henne ut fordi JEG såg på henne som min største trussel. Så klart hadde det våre vanskelig for meg å sende henne hjem dersom jeg ikke ville hatt flertallet på min side, men siden jeg hadde flertallet vart ikke valget så vanskelig. Jeg og Sofie kom kjempe godt overens og jeg hadde absolutt ingenting mot henne, men hun styrte alt og alle der inne og for meg som var så pass på side linjen og "utenfor" var ikke det å ha henne der smart. Jeg vet det er flere som sier at jeg kun gjorde det alle andre ba meg om, men hadde jeg KUN gjort det alle andre ba meg om så ville jeg endret parti programmet mitt til å låse to personer eller frede noen tidligere på dagen. Jeg sa også opp til fleeere ganger på sync at jeg ville ha henne ut fordi hun var min største trussel, jeg følte hun hadde for mye påvirkning på absolutt alle og det var veldig utrygt for meg, i tillegg til irriterende. Partneren min Kevin var også på min side om å sende henne ut og siden jeg ønsket å stå med han fremover passet det veldig fint for meg å få ut et spillekort som han kunne brukt i fremtiden.

Jeg har helt glemt at vi filmet inn den her, men det ligger altså ute en "Teele 4 president" video her. Den er super morsom og er ment som bare tull (håper de fleste forstår det) ♡

Signatur

6 kommentarer Skjul

Martine

12.05.2017 kl.08:47

Jeg støtter deg 111%
Jan

12.05.2017 kl.12:08

Sendte*

12.05.2017 kl.16:19

Veldig smart og tøft gjort! Endelig fikk du vist deg litt fram
Teele Taresaar

12.05.2017 kl.19:54

Anonym: takk :)
Malin

12.05.2017 kl.19:11

Syns det var på tide at noen sendte ut noen av de sterke der inne! Veldig bra gjort, og ikke minst tøff er du. Jeg syns du er virker som ei nydelig og snill jente Teele! :)

Ønsker deg en riktig god helg!
Teele Taresaar

12.05.2017 kl.19:54

Malin: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits