Teele kan bare ta skylden for det

Ååh, hvor bra var ikke gårsdagens episode?? Jeg elsker at det endelig kommer frem hvordan folk er og hvordan det faktisk var å være der til tider. Som dere såg så var det blandt annet ingen som klappet når jeg ble kanditat og hvordan folk oppførte seg når jeg ble "grillet". Jeg vart mye mer grillet enn det som ble vist, og tro meg det var ikke noe hyggelig. Jeg syns det egentlig er kjempe morsomt å se ukens episoder fordi da får alle andre også innblikk i hvordan noen av de menneskene på hotellet faktisk var. Det var flere ganger at noen av de satt å bokstavelig talt baksnakket meg når jeg ikke var der og sa ting som "det er så synd på henne når ingen stemmer på hun". Så klart var det jo et skuespill fra noen sin side, og jeg føler at noen var mer slemme enn andre. Det blir jo fremstilt som om at jeg stiller til valg fordi Martine og flertallet har bestemt hva jeg skal gjøre og jeg bare nikker med og gjør som de vil. Det som ikke blir vist er jo at jeg ville det her, jeg ville få makt og bestemme selv hvem jeg ønskte å sende ut uavhengig av hva de andre mente. Så klart skjønte jeg jo at grunnen til at de ville stemme frem meg var fordi de ville ha ut Sofie og ikke ta skylden for det, men jeg ville like mye som dem faktisk ta skylden for det. Og det var enkelt og greit fordi jeg var så DRITTLEI på det punktet av å bli styrt rundt av alle andre og ikke ha fått gjort noen ting inne på hotellet. Tror dere at denne planen gikk i gjennom og jeg vinner?

 

Signatur

4 kommentarer Skjul

10.05.2017 kl.16:05

Digger deg så sykt, du virker som en utrolig sterk person! Du og Martine virker som de mest jordnære personene der inne. Håper du viser Sofie og morten at de ikke er bedre enn noen andre. Btw du er utrolig pen!

10.05.2017 kl.20:30

Hvem synes du var den verste ''mobberen'' der inne? Sofie eller Andrea?

11.05.2017 kl.00:00

Du e jo den nikkedukka, alt for attention
Sondre

11.05.2017 kl.00:02

Jeg digger deg Teele, synest så vondt ideg håper virkelig du får bedre forhold under de neste episodene... Digger deg🎉🎉🎉

Skriv en ny kommentar

hits