Q & A - SVAR del 1

Hvorfor flyttet du til Norge fra Estland og hvor lenge har du bodd her?

Jeg flyttet fra Estland fordi mamma hadde fått seg kjæreste her så i første omgang pendlet vi en del fra Estland til Norge. Etter en stund bestemte de seg for å flytte sammen og gifte seg, dermed flyttet vi til Norge.

Hvilken linje gikk du på vgs?

Jeg gikk Salg&Service og tok ett år påbygg.

 

Hvordan var det å operere inn silikon, var det vondt?

Jeg har skrevet ett eget innlegg om operasjonen her. Jeg kan kanskje lage et eget innlegg der jeg skriver litt om hvordan selve operasjonen var og hvordan jeg hadde det i etterkant :)?

 

Hvordan er det å studere og hva studerer du?

Jeg studerer økonomi og er på siste året mitt, så akkurat nå holder jeg på å skrive bacheloren min. Det å studerer er egentlig veldig chill, jeg har aldri våre en person som har hatt det vanskelig med skole. Det eneste er at det er vanskelig å finne motivasjonen til å faktisk pugge til eksamener i fag man egentlig ikke bryr seg om i det hele tatt. Nå er jeg jo ferdig til sommeren så da spørst det om jeg orker mer skole på en liten stund :)


Hva vil du bli når du blir "voksen"?

Du, det er jeg faktisk ikke sikker på. Akkurat nå vil jeg bare ta ett fri år og jobbe litt, kanskje reise og oppleve verden. Jeg har våre inne på tanken på å ta en ny bachelor i eiendomsmegling, så kanskje eiendomsmegler etter hvert, hvem vet?


Hobbyer?

Jeg elsker å tilbringe tid med hunden min, spille volley og å feste da, alt for mye desverre.

 

Du sklir ikke helt inn med de andre Paradise deltakerene, hvordan er forholdet deres nå?

Jeg følte jeg kom overens med alle på PH, men vi har kanskje ikke helt lik personlighet og de andre er vel ganske like når det kommer til personlighet. Forholdet mitt med de andre er kjempe fint, vi møtes i blant og det er like koselig hver gang ♡


 

Hva brukte dere telefonen til på PH, siden dere ikke kunne røpe noe?

Telefonen fekk vi dagen vi sjekket inn på Hotellet og den var kun til å ta bilder og videoer. Det vil si at telefonen var låst, så etter vi hadde tatt et bilde eller en video fekk vi ikke se de før telefonen vart låst igjen og det var ingenting annet på telefonen som var åpent. 

 

Hva er det yngste kullet du har ligget med

Det må nok være 92 modell

 

Hva var det beste med PH?

Det beste med PH var tiden vi deltakerene tilbringte sammen uten stress og selve spillet. Jeg husker spesielt en gang da strømmen gikk og nesten alle satte seg ute for å se på stjernene og dele personlige historier fra ting som hadde skjedd i livene til folk. Ellers var jo selve PH opplevelsen helt fantastisk, jeg husker jeg våknet nesten hver dag og såg på utsikten vi hadde og tenkte over hvor heldig jeg var for å være der.

 

Hvordan er det å høre negative meldinger når du ser PH hver dag?

Jeg føler ikke jeg har fått så mye negative tilbakemeldinger som er personlig rettet mot meg. Det er så klart kjipt å lese ting som at jeg er kjedelig og ikke har personlighet, men jeg tror jeg hadde blitt mye mer lei meg om folk hadde sagt ting som at jeg er stygg eller slem. Ellers er jeg en person som er ganske lite nærtakende, så jeg er flink til å bare gi faen i det folk syns :) 

 

Er sminken din inspirert av Martine Lunde

Det spørsmålet får jeg hele tiden og svaret er nei. Meg og Martine L bruker en del samme sminke produkter og har en ganske lik teknikk på hvordan vi legger sminke og da sier det seg selv at vi sminker oss litt likt. Men jeg bruker for.eks ikke samme mengde highlighter og heller ikke samme tone concealer som det hun gjør :)

Signatur

4 kommentarer Skjul

08.05.2017 kl.04:46

Jobber du nå?
En som vil bli lik deg

08.05.2017 kl.19:33

ÆÆÆÆ, jeg har lyst til å bli helt lik deg og når jeg så at du vill bli eiendomsmegler så ble jeg så lykkelig. FOR DET HADDE JEG SELV OGSÅ TENKT
Anonym

09.05.2017 kl.02:34

Er du flau over Førde dialekten din? Er det derfor du snakker førdisk-oslosk selv om du ikke har bodd i Oslo sålenge? Har du planer om å legg om helt?

12.05.2017 kl.18:58

Hvilken redigerings app bruker du for å redigere bildene dine på insta

Skriv en ny kommentar

hits